20.01.2017 16:09:21 Yamaç Paraşütü Günlüğü

2017 Fethiye Yamaç paraşütü fiyatları

2017 Fethiye Yamaç paraşütü fiyatları

2016 yaz sezonunda yamaç paraşütü fiyatları 2017 kış ve bahar aylarında pek farklılık göstermedi. Kış aylarındada macera severlerin tutkusu olan yamaç paraşütü günde 50-100 atlayış yapılarak devam etmekte. Fethiyede kışın sert geçmesi sebebi ile babadağ yolu karla kaplanırken bu eşsiz manzarada uçmak isteyen birçok maceracı fethiyeyi tercih ederek fethiye yamaç paraşütü yapmaktadır. Yamaç paraşütü fiyatları genel anlamda ekonomiye göre değişmektedir. Buda paraşüt'ün yıpranma masrafları , akaryakıt zamları , araçların bakım vb giderlerinin artması ve milli park ücretlerine gelen zamlar gibisinden değişmektedir. Yani firmalar yeni zamlar yapması kendilerine göre değil ekonomik sebeblerdendir. Fiyat Haraketlenmeleri bu yüzdendir. 

2017 sezon başlangıcında sitemizde en güncel yamaç paraşütü fiyatlarını bulabilir ve isterseniz hemen online rezervasyon yaptırabilirsiniz.Sitemizde rezervasyonlarınızda 3 çeşit yöntem vardır ; dilerseniz rezervasyon ücretinizin tamamını ödeyebilirsiniz veya sadece kapora kısmını ödeyip bilgi alabilirsiniz en son olarakta sadece rezervasyon yapıp ödemeyi uçuş sırasında yapabilirsiniz. internet ödeme fiyatlarımız yaz dönemlerinde kampanyalı olacak ve uçuş sırasında ödemek yerine internetten ödeme yaparak daha uygun fiyata uçabileceksiniz. Bizden yeni ve güncel haberler alabilmek için lütfen feed kısmından abone olunuz.

Kışın babadağdan uçuş yapanların gördüğü bu eşsiz manzarayı sizler için paylaşıyoruz. Fotoğraflarımız güncel bilgiler ve yeni haberler için lütfen sitemizi ve blogumuzu takip edin. Adrenalin Turkey ekibi olarak 2017 yılında herşeyin gönlünüzce olmasını dileriz.

  • Ölüdenize Ofis

    Ölüdeniz Mah. Denizpark Cad. Ölüdeniz FETHİYE

  • Fethiye Ofis

    Karagözler Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:31 B/B

  • Telefon

    +90 532 331 17 19

    E-mail

    info@adrenalineturkey.com